Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

üste, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cihetı aralık, yangın bapları ekseri özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi sair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla hangi sayfaları ziyaret ettiği ve internet sayfalarından kusur mesajları alıp almadığı üzere ziyaretçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile müntesip selen toplar.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolay açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını yangın kapısı da önler.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Ekseriyetle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm Yangın Merdiveni Kapısı olmalıdır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki kötü, yangın, kavara vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu aksi koşulların özge katlara intikalini engellemek veya kabil olduğu derece geciktirmektir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli uzuv panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Konstrüksiyonlarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının flama alıntı süresiyse 60 dakikadır.

Bu kapılar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki tahliye sorunlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından Yangın Kapısı belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en orantılı paha politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page